• Pozvali sme ...
          • Pozvali sme ...

          • Pozvali sme si na obed našu super triednu učiteľku...

            Minulý pondelok mali šiestaci v našej školskej jedálni výnimočný obed. Keďže dosiahli v protidrogovom týždni výborné druhé miesto za odmenu získali slávnostný obed s ľubovoľným vyučujúcim. A to samozrejme nebol nik iný ako ich triedna pani učiteľka Karaffová. Šiestaci boli z prekvapenia v jedálni veľmi prekvapení. Všetko bolo prestreté ako v reštaurácii, na stoloch ich čakali drobné darčeky a obed si ako trieda naozaj vychutnali. Veríme, že sa im odmena páčila a že ich to ako triedu ešte viac stmelilo.

                                                                      Koordinátor drogovej prevencie Mgr. Mária Zdeneková

        • Divadlo o 100 rokov
          • Divadlo o 100 rokov

          • Prináša radosť, zážitky a emócie
            Slovenské národné divadlo oslavuje túto sezónu 100 rokov. Pri príležitosti svojho okrúhleho jubilea vyhlásilo pre žiakov slovenských škôl kreatívnu súťaž.

            Dôkazom  toho, že na našej škole máme tvorivých a usilovných žiakov je aj ďalší úspech v celoslovenskej súťaži „Divadlo o 100 rokov“, do ktorej sa zapojili  žiaci  1. A a 3. A. Spomedzi množstva prác žiaci 3.A získali špeciálnu cenu Marketingu a vizuálnej komunikácie. Z úspechu našich tretiačikov sa  veľmi  tešíme a prajeme im aj naďalej veľa tvorivých nápadov.              
                                                           S
            rdečne gratulujeme!!!
                                                                                                                         PaedDr. Eva Viktorová

             

        • Mikulášske všeličo
          • Mikulášske všeličo

          • Mikulášske všeličo spojené s burzou hračiek

            Vianoce, najkrajšie sviatky v roku, učarujú nielen deťom, ale všetkým z nás. V tomto predvianočnom čase sa aj deti z I. oddelenia ŠKD pri ZŠ s MŠ v Krivanoch zúčastnili v poradí už siedmeho ročníka podujatia s názvom Mikulášske všeličo spojené s burzou hračiek, ktoré sa konalo 4. decembra 2019 na ZŠ Hviezdoslavova 1 v Lipanoch. Podujatie je určené deťom školských klubov v našom regióne. Cieľom tohto podujatia je stretnúť sa, zabaviť, zasúťažiť a bodkou celého programu je obdarovať sa. Asi mesiac pred podujatím boli deti v školskom klube požiadané o to, aby priniesli z domu hračku, s ktorou sa už nehrajú a iba na ňu sadá prach. Vyzbierané hračky boli súčasťou balíčkov, ktorými boli obdarované všetky zúčastnené družstvá. Organizátorom podujatia ďakujeme a už teraz sa tešíme na budúci rok.

            Mgr. Monika Kuchárová

        • Záchranári ...
          • Záchranári ...

          • Záchranári na lúke, v lese a horskom teréne

            Keď sa príroda mieša do umenia

            „Umenie je ako slnko, ktoré sa tiež nikomu nevtiera. Keď zatiahne závesy a zavriete okenice, tak vám slnko do bytu nelezie, lenže je to vaša chyba, pane, že chcete žiť potme.“ - Ján Werich

            V škole v Krivanoch žiadne deti a veru ani učitelia nechcú zostať a žiť v tme, preto otvárajú okenice možností pre svojich žiakov. Takou možnosťou bola aj súťaž „Ochranárik  čísla tiesňového volania 112 a civilnej ochrany“.

            Je to výtvarná súťaž , do ktorej sa zapojilo veľa žiakov našej školy. Veľmi nás teší, že sa nám podarilo umiestniť sa na najvyšších priečkach. Práca žiaka tretieho ročníka Maroša Hovanca – pripravovala PaedDr. Katarína Janičová sa umiestnila na 1. mieste v kategórii I. stupeň ZŠ a práca žiaka Štefana Dudu – pripravovala Mgr. Katarína Janošková získala 3. miesto v kategórii II. stupeň ZŠ. Veľmi sa z toho tešíme a gratulujeme.

            Víťazná práca Maroša Hovanca postupuje do národného kola a internetového hlasovania. Sekcia otvorí internetové hlasovanie  13. 01.2020 o 12.00 hod. s ukončením do  24. 01.2020 do 12.00 hod.

            Slávnostné a oficiálne vyhodnotenie národného kola a internetového hlasovania bude 11. 02.2020 v Európsky deň čísla tiesňového volania 112. Tak mu držte palce a hlasujte J

            PaedDr. Katarína Janičová, Mgr. Katarína Janošková